Bloem@work helpt creatieve ondernemers.

Sinds 2014 help ik via Bloem@work creatieve ondernemers bij het verkopen van hun producten. Mijn naam is Jorien Bloemink, vandaar de de naam Bloem@work. (Bloemink@work klinkt niet zo lekker). Vanwege mijn uitgebreide ervaring in Marketing & Sales in het MKB (textiel en interieur) kreeg ik steeds meer vraag naar praktische hulp bij het opzetten van de verkoop bij nieuwe bedrijven. Niet alleen op het gebied van Online Marketing en Social Media maar ook bij allerlei organisatorische zaken.

Bloem@work ondersteunt veelal vrouwelijke klanten, hands on, met veel enthousiasme, gezonde werklust maar ook met slimme tools. Ondersteuning bij allerlei voorkomende werkzaamheden op het gebied van marketing, sales en organisatie.

Denk hierbij aan verbeteringen van de website, het opzetten van een e-mail bestand. Maar soms is alleen even sparren over een idee al genoeg.

Ondersteuning is gebaseerd op samenwerking. Bloem@work helpt een tijdje (op afstand) mee en brengt waar nodig structuur en verbetering aan. En blijft op de achtergrond pro actief aanwezig om haar klanten verder te helpen. Juist voor kleinere bedrijven met kleinere budgetten is dit een uitkomst.

 

Bloem@work is zelf ook een creatieve ondernemer met Uniek Potlood.

Uniek potlood is voortgekomen uit mijn liefde voor gepersonaliseerde stationery. Niets leuker dan een bakje met potloden voorzien van jouw naam op het bureau. Maar dan wel voor een normale prijs, van goede kwaliteit en met een normale afname.

Daarnaast was ik al een tijdje op zoek naar een leuk artikel om als voorbeeld te kunnen gebruiken voor wat er allemaal komt kijken bij de (online) verkoop van een artikel.

Op Social Media zag ik steeds prachtige potloden met originele Engelse quotes voorbijkomen. Het was echter nog best lastig om ze te kopen en te voorzien van een unieke Nederlandse tekst (grote oplages en hoge verzendkosten).

“Geen made in China” was een voorwaarde. Na een lange zoektocht is besloten om de potloden van Amerikaanse herkomst dan maar zelf te gaan bewerken. Elk potlood wordt in Apeldoorn, handmatig met veel liefde en oog voor detail, voorzien van een unieke opdruk. Bekijk hier DE WEBSITE UNIEK POTLOOD