Hoe zet ik een product in de markt?

Je hebt een leuk idee om het door jou zelf gemaakte concept of product te lanceren. Maar dan begint het pas. Het is natuurlijk een heleboel werk. Daar kun je terecht tegen op zien. En dan loopt je ook nog eens tegen alle technische aspecten aan die erbij horen om een product online in de markt te zetten.

Wees gerust, het is allemaal veel simpeler dan het lijkt maar je moet wel de juiste stappen zetten.

En die juiste stappen zijn vaak lastig te vinden. Vooral als business coach nr. 1 dit roept en goeroe nr. 2 dat. Iemand uit jouw netwerkclubje doet het zo en op Facebook zie je ook steeds van alles voorbijkomen.  Waarschijnlijk heb je al enkele online trainingen gevolgd of aan online challenges meegedaan maar die hebben ook nog niet het juiste resultaat gegeven. Je ziet al gauw door de bomen het bos niet meer en denkt misschien zelfs al wel pffff, laat maar.

Nee, niets laat maar, opgeven is geen optie.

Ondersteuning voor ondernemende vrouwen.

Met gerichte en deskundige ondersteuning gaat het allemaal makkelijker. Ik kan jou die gerichte en effectieve ondersteuning geven. En daarvoor zijn echt geen lange dure trajecten voor nodig. En je hoeft ook niet je ideeën en problemen met iedereen in een besloten facebook groep te delen. Met mij werk je alleen 1 op 1 en jouw ideeën en problemen blijven alleen tussen ons. Zie mij als een collega waar je even mee kunt overleggen wanneer dat nodig is. Of als een mentor die je net het duwtje in de goede richting geeft.

Ik ben geen coach, goeroe, geef geen webinars of adviezen in een besloten Facebookgroep. Maar ik ben wel een mede ondernemer met een gezond verstand en veel ervaring in de maak industrie Zie ook mijn LinkedIn pagina. Ik help ondernemende vrouwen om zich niet te laten afschrikken door een overdaad aan adviezen en ze te motiveren om hun bedrijfsdoelen te behalen. Bel of mail me en maak een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek van 30 minuten om te kijken of ik je kan helpen.

Naar mijn mening is er maar 1 ding dat werkt en waar al het andere van is afgeleid.

ACTIE = REACTIE

Best wel geërgerd kijk ik altijd naar de “ik verdien six figures” en de “verdien meer met minder werk” types. Tuurlijk, in een paar gevallen zal dat ongetwijfeld zo zijn. Maar laat je niet wijsmaken dat dit ook zo maar van de 1 op andere dag gebeurt. En ook is dit niet voor iedere ondernemer weggelegd. Je bent helemaal niet minder als je geen “six figures” verdient.

Praktijkvoorbeeld van online verkoop.

Twee jaar geleden ben ik gepersonaliseerde potloden gaan verkopen met:

  • Een uitgewerkt plan op 1 A4 tje
  • Een kleine investering in machines en voorraad
  • Verkoop via 1 Social Media kanaal en mijn website

Natuurlijk verdien ik hier geen six figures mee maar heb wel elke dag orders en geniet ervan en daar gaat het om. Met kleine stapjes kom je er ook.

Voor mijn eigen bedrijf maak ik gebruik van een contentkalender, checklists, zelfgemaakte werkboekjes en een paar handige tools. Misschien heb jij hier ook iets aan. Wanneer je je aanmeldt voor de mailinglijst ontvang je elke maand een nieuwe contentkalender, gratis tooltips en een handige checklist.

Verder kun je me altijd benaderen voor 1 op 1 gesprekken, om een vraag te beantwoorden of om je verder op weg te helpen met je bedrijf.

Een oriënterend gesprek van 30 minuten is altijd gratis.

Vervolgtrajecten:

1 maand:
4 gesprekken + opvolging € 276,00 excl. btw

3 maanden:
12 gesprekken + opvolging € 775,00 excl. btw

Strippenkaart voor kleine “technische” klusjes: 
Vaak blijven er na onze gesprekken nog wat praktische klusjes over die toch ook moeten worden uitgevoerd. Of je hebt nog wat vragen. Vaste klanten kunnen hiervoor gebruik maken van een handige strippenkaart speciaal voor het beantwoorden van kleine vragen en oplossen van technische problemen m.b.t. website, social media of email marketing.

€ 475,00 excl. btw voor afname van 10 uur.