“A garden requires patient labour and attention. Plants do no grow merely to satisfy ambitions or to fulfill good intentions. They thrive because someone expended effort on them.” Liberty Hyde Bailey

 

De groeifase.

Je bent lekker bezig met je bedrijf en het gaat goed. Je bent inmiddels zo ver dat je echt aan het groeien bent. Het werk groeit je soms letterlijk boven je hoofd. Je ervaart dat je niet alle klussen even leuk vindt en alhoewel je weet dat het “online” gebeuren erbij hoort is er soms enige weerstand om het er allemaal naast te doen. Eerst was er die nieuwe website en die hield je in het begin nog goed bij. Nu is het laatste nieuws alweer oud nieuws en Google Analytics bekijk je ook niet meer zo vaak als in het begin.

Eigenlijk zou je willen dat je een aantal klussen kunt overlaten aan iemand waarvan je weet dat het wel goed komt. Af en toe zou je het liefst “iets over de schutting willen gooien” in de wetenschap dat het daarna goed op je site staat en wordt gedeeld op de gewenste Social Media Kanalen.

Hiervoor heeft Bloem@work de GROEI hulp. Samen bepalen we wanneer, wat en waar online wordt geplaatst.

De GROEI hulp bestaat o.a. uit: