over mij

Ik help creatieve ondernemers op een natuurlijke manier bij het ondernemen.

Ik ben Jorien Bloemink en sinds 2014 help ik ondernemers bij het verkopen van hun producten. Mijn ondersteuning richt zich niet alleen op het gebied van online marketing en Social Media maar ik ben ook behulpzaam bij allerlei organisatorische zaken.

Mijn werkervaring als Commercieel Manager en MT-lid bij diverse fabrikanten en importeurs/distributeurs van consumentenartikelen helpt mee. Maar zelf ben ik ook een creatieve ondernemer. Via UNIEK POTLOOD verkoop ik gepersonaliseerde potloden. Ik weet dus als geen ander waar je zoal tegenaan loopt.

Hallo!

Wie help ik graag?

Bloem@work ondersteunt hands on en met veel enthousiasme veelal vrouwelijke ondernemers.

Van Hobby naar Handel

Het leukste vind ik om vrouwen te helpen die van hun hoby hun beroep proberen te maken. Een beetje van hobby naar handel.

Door zowel mijn werk- en levenservaring als werkende moeder kan ik via Bloem@work heel goed andere vrouwen begeleiden bij hun (beginnend) ondernemerschap.

Na mijn opleiding Commerciële Economie/International Marketing heb ik er bewust voor gekozen om een zo breed mogelijke werkervaring op te doen. Maar altijd met producten gericht op de consumentenmarkt.

Als lid van diverse Management Teams was ik verantwoordelijk voor verkoop, marketing communicatie en productontwikkeling. Zo ben ik er nog steeds trots op dat ik voor het merk Texeler destijds verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van het eerste GOTS gecertificeerde dekbed.

Marketing Ondersteuning

Ondersteuning bij veel voorkomende werkzaamheden op het gebied van marketing, sales en organisatie. Daarbij wordt waar mogelijk ook gebruik gemaakt van handige tools.

Concreet kun je bij ondersteuning denken aan het verbeteren van jouw website. Het opzetten van een e-mailsysteem. Of heel concreet bij welke leverancier je het beste overdozen kunt inkopen. Soms kan even sparren over een idee al genoeg zijn. (En vaak ben ik ook die stok achter de deur).

Strippenkaartsysteem

Ondersteuning is altijd gebaseerd op samenwerking. Ik ben geen VA. Ik help een tijdje (op afstand) mee en breng waar nodig structuur en verbeteringen aan. Daarna blijf ik op de achtergrond pro actief aanwezig om je verder te helpen.

En omdat ik niet geloof in lange of online les/coaching programma’s werk ik gewoon met een strippenkaartsysteem. Je neemt af wat en wanneer je nodig hebt.

missie bloem@work

MKB ondernemers helpen bij het opzetten van de juiste marketing communicatie strategieën. Door het inzetten van de juiste middelen, met meer vertrouwen op een natuurlijke manier aan hun bedrijf te werken.

30

jaar marketing & sales ervaring

365

dagen orders als creatief ondernemer

2

kopjes koffie per dag met suiker & melk

>69

verschillende dahlia's in de tuin

Meer over Jorien

kernwaarden:

 • CONCREET
 • TRANSPARANT
 • RESULTAATGERICHT
 • PRAKTISCH
 • ENTHOUSIASMEREND

IK HOU VAN:

 • BLOEMEN
 • BOEKEN
 • CHOCO SINAS STICKS

EN NOG EEN PAAR FEITJES

 • ELKE WEEK EEN YOGA LES
 • ELKE DAG EEN WANDELING NAAR DE POST
 • TEVREDEN ZIJN MET WAT JE HEBT
 • HET IS EEN CLICHE MAAR MIJN MOTTO IS “PLUK DE DAG”  

seph jacobs, jacobs consultancy

"Voor een aantal projecten hebben wij Jorien ingeschakeld voor de opzet en uitvoering van marketing communicatie en online activiteiten. Door haar expertise, inzet en ook haar plezierige persoonlijkheid is dat altijd succesvol geweest. Zij heeft duidelijk meerwaarde aan onze projecten toegevoegd."

LATEN WE SAMENWERKEN

Ben je klaar om serieus aan jouw bedrijf te gaan werken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om met mij te werken. Vraag eerst een een freebie aan en kom op de e-maillijst voor de laatste nieuwtjes (max. 3-4x per jaar). Of koop (binnenkort) een werkboekje en ga hiermee vast zelf aan de slag. Ook kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een half uurtje inspiratie.

Actueel aanbod:

werkboeken & checklists

Wanneer je net begint en goed informatie nodig hebt. Of alleen ondersteuning voor een specifiek onderwerp. Hiervoor zijn binnenkort handige werkboekjes en checklists te vinden in de shop.

Verschillende
Freebies

Succes staat of valt met consistent aanwezig zijn waar jouw klant ook is. En niet hap snap iets posten maar met een gedegen plan. De contentkalender is hiervoor een goed hulpmiddel

website & Webshop service

Een WordPress website die 24 uur voor jou werkt en die jezelf goed kunt onderhouden. Die maken we samen. Daarna weet jij precies hoe dat moet. Kom je er even niet uit dan ben ik er om je te helpen.