laten we samenwerken

Samen laten we jouw bedrijf groeien

 Ben jij zo ver om met plezier en enthousiasme te gaan werken aan jouw bedrijf? Op een duidelijke en overzichtelijke manier. Waarbij kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Evenals resultaten op lange termijn i.p.v. korte termijn. En waarbij jij de regie houdt. Zonder onzekerheid en met vertrouwen in jezelf en de toekomst.

neem een volgende stap

Ben je klaar om serieus aan jouw bedrijf te gaan werken?

Wil je nu eindelijk een een goedlopende website? Of serieus gaan werken aan je e-maillijst? Wil je precies weten wat je de komende periode aan content kunt maken?

Niet meer uitstellen maar actie ondernemen. Je bent nooit te jong of te oud om te beginnen. Zolang je maar echt wilt. En ik ga je daarbij helpen.

werkboeken & checklists

Wanneer je net begint en goede informatie nodig hebt. Of alleen ondersteuning voor een specifiek onderwerp. Hiervoor zijn binnenkort handige werkboekjes en checklists te vinden in de shop.

Verschillende
Freebies

Succes staat of valt met consistent aanwezig zijn waar jouw klant ook is. En niet hap snap iets posten maar met een gedegen plan. De contentkalender is hiervoor een goed hulpmiddel.

website & Webshop Service

Een WordPress website die 24 uur voor jou werkt en die jezelf goed kunt onderhouden. Die maken we samen. Daarna weet jij precies hoe dat moet. Kom je er even niet uit dan ben ik er om je te helpen.

01

1:1 we maken samen een plan

We gaan een dagdeel intensief samen een plan maken.

Gedurende een dagdeel gaan we samen intensief aan de slag. Ik help je op weg, draag ideeën aan, geeft tips. En leer je handige tools te gebruiken. Alles volledig op maat en met volle aandacht. Aan het einde van de dag ligt er een blauwdruk van een plan. Afhankelijk van jouw wensen is dat een marketing, verkoop, social media of communicatieplan.

we gaan samen werken aan jouw website

Website/webshop ondersteuning

Zelf een WordPress website maken en onderhouden is helemaal niet moeilijk. Het maken en onderhouden van een goed werkende WordPress website is voor iedereen haalbaar. Ook als je een hekel hebt aan alles wat met computers te maken heeft.

02

03

een uurtje inspiratie

Krijg in een uurtje helderheid

Soms kun je met iets kleins zitten en weet je niet helemaal hoe je dat moet aanpakken of oplossen. Je stelt hierdoor zaken uit. En dat doet bijna iedereen. Maar van uitstel komt vaak afstel. En dat is jammer. Stel je vraag. Geen enkele vraag is raar en overal is een oplossing voor. Met 25 jaar marketing & sales ervaring heb ik alles wel een keer voorbij zien komen. Ik kan je net dat duwtje in de goede richting geven.

"Als ik er niet meer uitkom en in een creatieve flow zit, maar teveel tegelijk wil en het niet meer overzie, is daar Jorien. Ze geeft me structuur en kiest het onderwerp waar je op dat moment mee aan de slag moet. Ze geeft duidelijke adviezen waar je iets mee kan en is ook eerlijk en oprecht als je iets beter niet kunt doen. Ik gun iedereen een Jorien Bloemink."

strippenkaart

Speciaal voor alle kleine klusjes

Klanten vragen me vraag om even iets te doen, na te kijken of op te zoeken. En dat doe ik natuurlijk graag. Maar met elk verzoekje ben je toch even bezig. Daarom werk ik vanaf nu met een “strippenkaart” voor al deze kleine klusjes. Duidelijkheid voor jou en mij.

30

jaar marketing & sales ervaring

365

dagen orders als creatief ondernemer

2

kopjes koffie per dag met suiker & melk

>69

verschillende dahlia's in de tuin

laten we samenwerken

Ben je klaar om serieus aan jouw bedrijf te gaan werken?

En hoe gaat het nu verder?

Ga naar het afspraken formulier

Graag het afsprakenformulier volledig invullen. Met e-mail adres en telefoonnummer.

Omschrijf wat je nodig hebt

Om te kunnen bepalen of ik wel die juiste persoon ben om je te helpen wil ik graag dat je vooraf een paar vragen op het afsprakenformulier wilt beantwoorden.

Daarna neem ik contact met je op

Zodra jouw aanvraag is verstuurd neem ik z.s.m., maar normaal gesproken binnen 48 uur contact met je op.