Testimonials

Ik kan natuurlijk van alles vertellen maar mijn klanten kunnen dat beter

Brechtje van Ge-Stipt

"Jorien bouwde mijn website,webshop, werd mijn vraagbaak en nog zoveel meer."

Een aantal jaar geleden leerde ik Jorien kennen via Instagram. We vonden elkaar met liefde voor kleuren vaasjes potloden en vooral Dahlia’s.

Ze hielp mij bij een foto shoot. Ik Brechtje, wil altijd nog een vaasje extra, mijn caravan en wat glitter. Daar was Jorien, ze bracht rust en eenheid op foto’s.

Onder het genot van de lunch bekende ik dat ik eigenlijk een nieuwe website moest, dit moest echt anders. Een website met webshop en een goede tool voor workshops. Jorien zei dat kan ik voor jou doen dat is mijn werk.

Akkoord zo gezegd zo gedaan. Jorien bouwde mijn website, webshop, werd mijn vraagbaak content coach en eigenlijk nog zoveel meer, ze is een echte vriendin! Ze bouwt bruggen tussen mensen weet de juiste fotograaf bij jouw te kiezen! Maar ook artikelen of bij producten ze helpt je overal mee.

Als ik er niet meer uitkom en in een creatieve flow zit, maar teveel tegelijk wil en het niet meer overzie en dus eigenlijk heel erg vast loop. Is daar Jorien, ze geeft mij structuur en kiest het onderwerp waar je op dat moment mee aan de slag moet en of wil. Geeft duidelijke adviezen waar je iets mee kan. Is ook eerlijk en oprecht als je het beter niet kan doen!

Jorien is een steun en toeverlaat geweest tijdens het maken van mijn boek Ge-Stipt, maar geeft mij ook tijdig een virtuele schop onder mijn kont als ik het nodig heb! En ondanks dat alles geeft ze je de ruimte om jezelf te zijn! Ik gun iedereen een Jorien Bloemink!

— Brechtje Bubeck

Emilie van Brocante-by-emilie

"Ik heb nu meer structuur in mijn online activiteiten."

Jij hebt me erg geholpen door jouw ervaring, geduld, ideeën en enthousiasme. Ik heb nu meer structuur in mijn online activiteiten en kan deze nu goed toepassen voor mijn website en webwinkel Brocante by Emilie.

— Emilie nijman

Seph van Jacobs consultancy

"Zij heeft duidelijk meerwaarde aan onze projecten toegevoegd."

“Voor een aantal projecten hebben wij Jorien ingeschakeld voor de opzet en uitvoering van marketing communicatie en online activiteiten. Door haar expertise, inzet en ook haar plezierige persoonloijkheid is dat altijd succesvol geweest. Zij heeft duidelijk meerwaarde aan onze projecten toegevoegd.”

— seph jacobs

Gertrud , Zorgzaam

"Jouw bezieling en enthousiasme heeft mede gezorgd voor een leuke en goede workshop."

“Jouw bezieling en enthousiasme heeft mede gezorgd voor een leuke en goede workshop. Dat bleek wel uit de reacties en de leergierige stappen die deelnemers aansluitend durven te zetten.”

— gertrud huis in 't veld

ben je er ook klaar voor om serieus met jouw bedrijf aan de slag te gaan?

Wacht dan niet langer en neem contact met me op om te kijken hoe ik jou kan helpen.

laten we samenwerken

Maak 2022 jouw jaar.

Regeren is vooruit zien en zo is het ook met het maken van een jaarplan. Best wel lekker als je op 1 januari al weet wat je het komende jaar allemaal gaat doen. Er zijn nog een paar plekjes vrij.

werkboeken & checklists

Wanneer je net begint en goede informatie nodig hebt. Of alleen ondersteuning voor een specifiek onderwerp. Hiervoor zijn binnenkort handige werkboekjes en checklists te vinden in de shop.

Verschillende
Freebies

Succes staat of valt met consistent aanwezig zijn waar jouw klant ook is. En niet hap snap iets posten maar met een gedegen plan. De contentkalender is hiervoor een goed hulpmiddel

website & Webshop service

Een WordPress website die 24 uur voor jou werkt en die jezelf goed kunt onderhouden. Die maken we samen. Daarna weet jij precies hoe dat moet. Kom je er even niet uit dan ben ik er om je te helpen.