samen maken we jouw nieuwe website

Zelf een WordPress website maken en onderhouden is echt niet moeilijk.

Als kleine zelfstandig ondernemer is het een must om online aanwezig te zijn met een eigen website. Tegen het ontwikkelen en onderhouden wordt vaak als een berg tegenop gezien. Uit onzekerheid wordt het maken van een website en het onderhoud vaak uitbesteed. Of er wordt na oplevering helemaal niets meer aan gedaan uit angst om iets fout te doen. En het komt ook voor dat er dan maar helemaal van een website wordt afgezien. En dat is jammer. Want iedereen kan echt zelf (met een beetje hulp) een WordPress website beheren.

 

Ondersteuning bij het maken van een website

Uitstel is helemaal niet nodig. Het ontwikkelen  en onderhouden van een goed werkende WordPress website is voor iedereen haalbaar. Ook als je een hekel hebt aan alles wat met computers te maken heeft.

Met een website in eigen beheer kun je snel zelf iets veranderen of aanpassen en blijf je flexibel. Daarbij is het superhandig als je van alle basis instellingen van WordPress op de hoogte bent.

Maar om nu helemaal alleen een website op te zetten zonder enige voorkennis is voor veel ondernemers net iets te veel gedoe. En met een beetje hulp gaat het sneller. Bloem@work is gespecialiseerd in het samen maken en het begeleiden van DIY WordPress websites. Sites die je makkelijk zelf kunt beheren en waarvan je ook precies begrijpt wat je waar kunt doen.

Het maken van een website is een proces.

Het maken van een goede stabiele en vooral veilige website of het opfrissen van een bestaande site is een proces. Natuurlijk kun je in 1 dag een website online zetten via platforms als Wix of Jimbo en dat is ook prima. Maar wil je meer flexibiliteit en alles in eigen beheer dan is WordPress een goede optie. Niet voor niets in 30% van alle sites wereldwijd een WordPress site.

Een website maakt deel uit van het communicatieplan. De eerste vragen die aan jou worden gesteld zijn dan ook:

  1. Wat wil je met jouw website bereiken?
  2. Wie zijn jouw bezoekers (ideale klant)?
  3.  

Op basis van bovenstaande antwoorden zoeken we een bijpassende Thema. Ik werk met de thema’s van BLU CHIC. Omdat deze goed in elkaar zitten. Zonder een veelvoud aan opties, zodat je nog overzicht houdt. Deze Wordpress thema’s zijn ook helemaal toegepast op vrouwelijke ondernemers.

Daarna hebben we de volgende werkverdeling:

Een webbouwer met marketing achtergrond.

Bloem@work zorgt voor installatie, instellingen en koppelingen, (het technische gedeelte, zeg maar). Daarnaast advies voor de verdere inrichting passend bij jouw bedrijfsmodel. Ik kijk dus niet door de ogen van een webbouwer maar door de ogen van een marketeer.

Via een besloten domein werken we samen achter de schermen aan jouw nieuwe site. Pas als alles na wens is en uitvoerig is getest, wordt de site overgezet naar het door jou gekozen domein. Uiteraard is advies over de juiste webhosting ook mogelijk.

Jij zorgt zelf voor alle teksten en het foto/video materiaal. Mocht dit lastig voor je zijn dan ken ik genoeg tekstschrijvers, grafisch ontwerpers en fotografen die je hierbij kunnen helpen.

website maken in eigen beheer

WEBSITE/WEBSHOP

Afhankelijk van jouw wensen is het mogelijk om vanaf € 599,00 excl. btw een WordPress website in eigen beheer te hebben. In dit bedrag zit ook de training om met de website om te gaan en marketingadvies.

laten we samen werken aan jouw nieuwe website

Ga je nu eindelijk die website maken?

Doordat we samen aan jouw website werken, leer je meteen hoe alles werkt, hoef je niet bang te zijn om fouten te maken en bespaar je op de kosten.

Samen gaat het lukken. Je staat er niet alleen voor. Ik help je en voor je het weet staat die mooie nieuwe site van je online.

”Dankjewel superwoman Jorien Bloemink van Bloem@Work voor het bouwen van de website. Technisch, creatief en marketingtechnisch heel professioneel. Vol vertrouwen en met veel plezier met haar samengewerkt. Professioneel, hard werkend en denkt supergoed mee. Applaus voor Jorien!”